Terror i Bryssel

Jag orkar bara inte sätta mig in i den bild som etablissemangets media försöker förmedla till västvärldens människor om världsläget: den är så sinnessjuk och verklighetsfrånvänd att det är en skam för Europas befolkning att inte alla mediehus har gått i konkurs för länge sedan. Nu har tydligen någon bränt av ett antal bomber i Bryssel och ISIS står givetvis bakom detta vansinnesdåd. Man undrar hur dumma etablissemanget tror att vi i populaset är? Ryssland har precis dragit tillbaka en stor del av sina styrkor från Syrien för att dels de ansåg sig ha uppfyllt de mål som de satt upp för insatsen (som var på inbjudan av den sittande regeringen, till skillnad från alla bomber som västvärlden släppt över Syrien), dels för att ge fredsprocessen en chans. Hur troligt är det att ens TOTALFANATISKA islamister, efter att ha lidit stora förluster på slagfältet skulle ge västvärlden ytterligare en anledning att ånyo ösa bomber över dem? Tror verkligen etablissemanget att de kan lura i oss som lever under deras media-inducerade tyranni, att de ”ISIS-soldater” som ändå lyckats hålla sig kvar i Syrien i flera år, är strategiska kompletta totalidioter? Det är ju i så fall mycket oroande vad gäller västvärldens förmåga att föra krig…. de klarar inte att snabbt besegra en motståndare som är så korkad att de borde självdö för att de glömmer andas. Att komma på något så gränslöst idiotiskt som att begå terrordåd i Bryssel när trycket precis har lättats på slagfältet….. det finns det ingen som gör vågar jag lova… i alla fall inte någon som har intelligens tillräckligt att avfyra en Kalasjnikov eller M16; populära vapen för ISIS/ISIL/DAESH/AL-quaida/Boko Haram… eller vad nu det senaste namnet är.

Antagligen blir det ganska förutsägbara resultatet av detta dåd kollapsade fredssamtal och en NATO-ledd markinvasion i Syrien, och varför inte Libyen och Irak också…. vi måste ju stå upp för mänskliga rättigheter och då måste samtidigt Assad bort. Assad är nämligen Ond…. och Obama är God. Det är svårt att hänga med i svängarna när västlig media och politiker pratar om humanitära interventioner och vilka som är goda och onda.

Det långtgående resultatet blir troligen att Syrien faller ner i samma kaos som Libyen och Irak. Oljerättigheterna för oljan i de Syriska, av Israel ockuperade, Golanhöjderna kommer att strömma i en strid ström genom företagen Genie Energy och ner i fickan på Dick Cheney, Rupert Murdoch, Jacob Rothschild med flera: Genie Energy.

Inget land kommer att finnas kvar att opponera sig mot Israels konfiskering av Syriens olja och Eliten kan fortsätta bli rikare på en aldrig sinande ström krig som motiveras med att vi måste stoppa alla dessa terrorister. Man skapar ett samhälle där invånarna ber om mer övervakning för att få elitens beskydd, samtidigt som man (som vanligt) manipulerar opinionen till att kräva fler krig mot alla dessa galna ledare som finns runt om i världen. När skall västvärldens majoritet inse att terrordåden spelar eliten i händerna och att vi måste säga att ”tack det räcker nu, vi vill inte ha fler krig.” Även om terrordåden var genuina, vilket de definitivt inte är, så blir det inte bättre av att ösa bomber över Syriens, Iraks, Libyens, Jemens befolkning. Det skapar bara död och lidande i dessa länder, och enorma flyktingströmmar som även dessa spelar eliten i händerna. Lägstalöner pressas ner hos oss, nationsidentiteter raderas och kulturer försvinner. Är det någon som noterat att ISIS krigar även mot fornminnen på plats? Detta leder till att nationsidentitet och kultur raderas även i de områden som drabbas av ISIS direkt….. undra vem som skapat ISIS?

 


En reaktion på ”Terror i Bryssel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s