Är Orlando-dådet en False Flag?

Det första man skall fråga sig när spektakulära händelser slås upp i media är: Vilken eller vilka agendor är det som media trycker ut till sina konsumenter? Hur kommer det sig att medias agenda-byggande är så samstämmig och varför är alla medieuppgifter så samstämmigt selektiva i den information de väljer ut och bedömer ha ett nyhetsvärde?

Vad är det för agendor som drivs med Orlando-dådet som ursäkt?

 Agenda nummer ett

Det föreligger en generell agenda i västvärlden att pervertera allt som är normalt, och att normalisera sådant som förut uppfattades som perverst. Detta gör man för att attackera den traditionella kärnfamiljens särställning i samhället som samhällets viktigaste byggsten. Gay-rörelsen används i denna agenda om attack mot kärnfamiljen oavsett om de är medvetna om det eller inte. Orlandodådet kommer att bygga agendan om att normalisera homo-rörelsen, ja rent av upphöja den till samma offerstatus som vissa andra minoritetsgrupper i samhället har, där speciellt judarna utgör en ”elitgrupp” med sin offerstatus på grund av vad som sägs ha hänt under andra världskriget. Lyckas homo-rörelsen uppnå en offerstatus på samma sätt som judarna, så kommer homo-rörelsen vara lika svår att kritisera som judarna är idag. Om man kritiserar Homorörelsen kommer man att få nedtryckt i halsen ”Så du tycker att massmordet i Orlando var en bra gärning?”

Med andra ord: Det sätt som media behandlar denna eventuella tragedi (om den är sann) kommer utan tvekan att stärka homorörelsen i hela världen. Detta stärker attacken mot kärnfamiljen genom att ett avvikande och kärnfamiljsfientligt beteende normaliseras och ställs över all kritik: Man vill ju inte sympatisera med massmördare.. eller hur?

Är det då förnuftigt att benämna detta dåd som ett hatbrott mot homosexuella, eller finns det andra aspekter? Ja om man betänker att gärningsmannen, enligt hans ex-fru, själv var homosexuell och enligt uppgifter i alternativmedia själv varit gäst på den aktuella klubben, blir det en aning underligt att beskylla så kallade högerextremister och homofober för detta dåd (Homofob är ju alla som kan drista sig till att säga att homosexualitet är en tragisk avvikelse som inte bör normaliseras). Hade Media haft en anti-homo agenda skulle man kunna lyfta fram dessa uppgifter. Man hade kunnat säga att vi bör nog stänga alla bögklubbar för att undvika nya massmord på sexuellt förvirrade personer. Man hade kunnat jämföra Florida som har en ”blomstrande gay-rörelse” med länder som inte har det så som till exempel Ryssland eller Kroatien. Detta skulle visa på att det mass-mördas mycket fler bögar i områden med en blomstrande Gay-kultur till skillnad från länder där Gay-kulturen inte accepteras. Styr man media så kan man fritt välja vilken homo-agenda man vill driva:

  • Högerextremism/homofobi – överlevnad för bögar”
  • Högerextremism/homofobi – massmord på bögar”.

Vår antiintellektuella media med sin anti-kärnfamiljs-agenda väljer givetvis alternativ nummer två.

 Agenda nummer två

Eliten i världen är livrädd för en beväpnad allmänhet som kan säga nej och inte tvingas till lydnad. Det är därför västvärldens elit driver agendan om vapenkonfiskering över hela västvärlden. Västvärldens elite börjar få panik eftersom allt fler genomskådar dem och inser att deras media och underhållnings-hjärntvätt mest består av lögner. När tillräckligt många inser att eliten kontinuerligt ljuger och att de bara tänker på sin egen ökade makt och rikedom, så kommer troligen folket sluta lyssna på elitens lögner och därmed inte rösta så som eliten har bestämt att man skall rösta för att vara en god människa. Brexit är ett tecken på detta, och kommer kanske att bli ”tändhatten”. Det är uppenbart för de flesta som slutat svälja elitens lögner, att en majoritet av det brittiska folket vill lämna EU. Troligen kommer folkomröstningen att stjälas och ”stanna kvar” vinna med minsta möjliga marginal. ”Stanna kvar” martyren Cox är ju också en händelse som är kusligt läglig för eliten. Om britterna kommer inse att de blivit lurade låter jag vara osagt. Det kommer nya omröstningar om olika saker och det kommer att bli mer och mer uppenbart att de olika omröstningarna är riggade. När allmänheten helt slutar lyssna på elitens media kommer det att bli solklart att röstningar är riggade och då kommer troligen Europas folk sluta att lyda de dekret som kommer ut från elitens olika maktcentra. Det som återstår då för eliten är naket våld och då är det problematiskt om folket är beväpnat. Orlando-dådet använder man flitigt för att övertyga folket om att det är bäst att vi lämnar över våra eventuella vapen till myndigheterna så att inga fler masskjutningar kan inträffa.

Hur bra stämmer vapenkonfiskerings-agendan med den historia eliten vill vi skall svälja om Orlando-dådet? Man trycker på det faktum att gärningsmannen var beväpnad med lagliga vapen och menar att man därför borde begränsa allmänhetens tillgång till vapen. Hur var det då med offren? Var de också beväpnade? Min gissning är att om historien om Orlando är en sann och verklig historia, och inte helt uppdiktad som Sandy Hook, så var gärningsmannen den ende beväpnade i lokalen. Min gissning är att om alla hade varit beväpnade så hade en, eller möjligen ett par personer skjutits innan gärningsmannen var död. Troligtvis hade gärningsmannen aldrig gått in på klubben om han vetat att en stor del av besökarna var beväpnade.

Oavsett vad man tycker om huruvida vanliga laglydiga medborgare skall vara beväpnade eller inte (själv tycker jag att i alla fall alla kvinnor i Sverige borde vara beväpnade) så är det utan tvekan så att elitens media väljer att spinna Orlandodådet mot en vapenkonfiskerings-agenda i stället för en lika möjlig beväpnings-agenda.

Värt att väga in i sin bedömning när man funderar på för/mot beväpning av allmänheten är Schweiz, där alla medborgare har militära vapen i sitt hem som del av landets beredskap. Schweiz har precis dragit tillbaka sin ansökan om medlemskap i EU och är i mina ögon ett av de mest folkvänliga länderna i Europa. De har med jämna mellanrum inte uppenbart riggade folkomröstningar i för folket viktiga frågor. De röstade till exempel för mindre invandring för att skydda det egna folket. Detta till den folkfientliga EU-elitens djupa förtret.

Andra saker att väga in angående allmänhetens eventuella vapeninnehav är att Turkiet avväpnade armenierna innan folkmordet på armenier kunde genomföras, och Stalin avväpnade ryssarna innan folkmordet på ryssar eskalerade.

 Agenda nummer tre

Orlandoknasbollen uppges ha ”Svurit trohet till ISIS” under ”förhandlingarna” i gisslandramat. Om man nu köper elitens närmast löjliga historia om ISIS som galna islamister som skär huvudet av folk och begår alla möjliga helt propagandastrategiskt idiotiska terrordåd, men ändå är så smarta att de kan stå emot världens största militärmakt i 5 år i Syrien, så undrar man: vad ville ISIS uppnå med att mörda bögar i Florida? Om de ändå har en duktig terrorist i USA som har kapacitet att mörda folk, varför går de inte på administrationen i USA? Om de har någon i USA, med tillgång till lagliga vapen, som kan röra sig fritt, som passerat två bakgrundskontroller av FBI utan att stoppas, varför använder de inte denne elitterrorist till något effektivare än att mörda bögar? Om jag vore ISIS-befälhavare med tillgång till en skytt beredd att gå i döden för sin sak, inte skulle jag mörda bögar… jag skulle mörda presidenter. Denna smått lustiga uppgift om att Orlandoknasbollen skulle suttit på toaletten och svurit trohet till ISIS (vilket tydligen skall bevisas med hjälp av redigerade utskrifter från larmoperatörens ljudupptagningar enligt DN) skall vi ta som sanning och kommer att ge västvärldens elit ytterligare råg i ryggen när de skall ut i världen och bomba något nytt, eller gammalt, muslimskt land med mycket olja, i fredens säkerhetens och demokratins namn.

Allt för många av elitens agendor sammanfaller i detta dåd för att man skall köpa vad elitens media har att säga om saken. Går man till icke kontrollerad media blir det i det närmaste uppenbart att detta är en regisserad attack vars själva syfte är att driva de agendor eliten vill ha. Här är en artikel som borde få de flesta att inse vilka som står bakom skådespelet i Orlando.

Current Issue


En reaktion på ”Är Orlando-dådet en False Flag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s