En foliehatt får rätt

Vill bara länka till följande artikel i propagandablaskan DN:

http://www.dn.se/nyheter/varlden/piloterna-pratar-om-eld-innan-planet-stortar/

Som bekräftar att undertecknad foliehatt hade rätt i detta blogginlägg från 21:e maj:

https://erikjohanssonblog.wordpress.com/2016/05/21/logndromfabriken-dn-fortsatter-sin-skramselkampanj/

Ett gott råd till alla som fortfarande konsumerar traditionell media: Stäng av TV:n för gott, avsluta alla prenumerationer på dagspress, och sök efter nyhetsinformation enbart från källor utanför etablissemanget. Ni kommer märka att hjärntvätten lossnar gradvis. Det har tagit ett par år för mig. Men när man väl slutat låta sina tankar styras av vad Bonnier, Warner, CNN, eller SvT dikterar, så får man en helt annan verklighetsuppfattning än de som fortfarande sitter klistrade framför Aktuellt, och som tror att de är bildade när de läser DN:s ledarsidor eller till och med läser New York Times eller liknande. När man lösgjort sig från hjärntvätten är det näst intill skrämmande att prata med folk som fortfarande tror att människor (om man nu kan kalla dem det) som Winiarski rapporterar verkligheten rättvist och balanserat.

Agendan i etablissemangsmedia är så överväldigande att man blir deprimerad när man läser den.

Ta nu Nice-dådet. Antagligen har en galning mejat ner ett antal oskyldiga människor med en lastbil. Inget är dock säkert bara för att etablissemangets media rapporterar om saken. Blir det ett dåd utfört av ISIS bara för att någon ringer en polisstation och säger att så är fallet? Uppgifterna om ISIS tas i alla fall tacksamt emot av etablissemanget och direkt talas det om förlängt undantagstillstånd, mer censur, mer övervakning, mer bomber på oljerika arabländer vilket kommer att leda till fler migranter som ytterligare förintar Europas olika nationers identitet.

Konstigt nog spelar alla åtgärder till svar för Nice-dådet etablissemanget i händerna…. man skulle nästan kunna tro att etablissemanget arrangerat dådet eftersom det franska folket är ganska trötta på etablissemanget och har demonstrerat i massor den senaste tiden. Tack vare Nice-dådet kommer nationen att ”samlas” och etablissemanget kan tryggt sitta kvar och ytterligare dra åt svångremmen runt det franska (och övriga Europas) folket i alla avseenden. Vi är på väg mot en polisstat med raketfart, och konstigt nog eskalerar terrorfrekvensen trots alla utökade åtgärder och inskränkningar i folkens friheter.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s