Hur skall vi återta landet?

DN rapporterar glädjande nog om hur strömmen av invällande kolonisatörer faktiskt har minskat sedan regeringen i viss mån tagit sitt förnuft till fånga och stramat upp kolonisatörsmottagandet en aning. DN rapporterar även om att rekordmånga kolonisatörer ångrar sig och inte längre vill kolonisera Sverige. Detta är ju mycket lovande nyheter och visar att det troligen är möjligt för det svenska folket att bli av med den försörjningsbörda som den ondskefulla eliten lagt på deras axlar. Om så pass moderata åtgärder som de som regeringen infört faktiskt påverkar strömmen så drastiskt, så kommer drastiska åtgärder att göra underverk.

Det första det svenska folket behöver göra är givetvis att återta makten från den ondskefulla elit som nu alldeles för länge styrt vårt hemland. Även om eliten nu vänder kappan efter stormen av missnöje, så skall de inte få sitta kvar efter den skada de orsakat landet. När det svenska folket återtagit makten i Sverige kommer frågan, hur gör vi då för att bli av med försörjningsbördan för de folk som koloniserar vårt land?

Hur får vi strömmen av ickesvenskar att vända så att svenskar flyttar till Sverige och icke svenskar flyttar någon annan stans (förslagsvis till sina egna hemländer).

Som jag sagt förut behöver man inte vara fanatisk vad gäller tillåtandet, eller snarare icke tillåtandet, av andra folk i det svenska folkets hemland, men det som eliten nu drabbat oss med måste vi göra något åt när vi återtagit makten.

Vi vill givetvis inte rubba asylrätten som den ondskefulla eliten så ofta refererar till. Vi borde leasa mark i till exempel Mauretanien, Tchad, eller något annat mindre tilltalande land. Sedan ger vi de pengar, eller snarare en försvinnande liten bråkdel av de pengar, vi idag ger till landsförrädare som Jokarjos Bert Karlsson, eller Attendos Henrik Borrelius, till någon lokal Mauretansk entreprenör som får i uppgift att hysa in de som trots utsikter om att vara andra klassens medborgare de första tre generationerna, vill söka asyl i Sverige. Faciliteterna kommer att ses som en lyxanläggning i jämförelse med den allmänna standarden i landet, och de pengar som används för att hysa in asylsökarna kommer den lokala ekonomin till godo i stället för att strömma in i de skattefria bankkonton som i alla fall Henrik Borrelius ser till att de svenska skattepengarna slutligen hamnar i genom finurliga räntesnurror. Några av Schibstedts gula båtar kommer heller inte behövas eftersom den som korsar Medelhavet för att komma till Tchad eller Mauretanien helt kommit fel såvida han inte flyr från Italien, Frankrike, eller Spanien. Hela asylprocessen sköts sedan i Mauretanien där svenska utredare undersöker sanningshalten i den historia som en asylsökare presenterar. Processen bör ta minst ett år om inte flera för att avskräcka lycksökare. Under tiden kan asylsökare som är arbetsförmögna arbeta i olika svenska biståndsprojekt och därmed ge ytterligare utväxling på de pengar svenska staten satsar på bistånd och asyl. Detta borde reducera strömmen av parasiter, lycksökare och brottslingar till Sverige till i det närmaste noll. Vi både sparar pengar, ger bistånd och stoppar drunkningsdöden på Medelhavet genom denna lösning. En liten ström av verkliga asylsökare, som inte har något emot att tillbringa de första åren av asylprocessen i Mauretanien jobbandes i svenska biståndsprojekt, kommer kanske att finnas kvar. Jag skulle tro att den strömmen kommer att vara ganska hanterbar och behjärtansvärd då det troligen nästan enbart kommer att röra sig om riktiga flyktingar. När de sedan efter tre generationer erhåller sitt medborgarskap i Sverige kommer jag, eller snarare mina efterföljare, att välkomna dem som riktiga svenskar då de uppriktigt strävat efter det under så lång tid.

Vad gör vi då med de kolonisatörer som redan är i Sverige? Alla kommer att få sin asylprocess återupptagen och omgranskad. Vi kan sätta ekonomiska incitament på plats för att stimulera privata initiativ för att hitta uppenbara lögnare som kommit till Sverige. De som ljugit sig in i Sverige skall obönhörligen ut. Det är väldigt osvenskt att ljuga, och har man erhållit sin ”svenskhet” genom att ljuga så är svenskheten automatiskt upphävd. De ekonomiska incitamenten skulle kunna vara sådana att man ger den private aktörer hälften av de pengar svenska folket sparar på att bli av med försörjningsbördan för en lögnare och parasit. Vi skulle därmed skapa en mycket lönsam marknad både för näringslivet och för staten i att kasta ut alla kolonisatörer som är parasiterande lögnare. Förhoppningsvis kommer den marknaden att växa ännu snabbare än dagens nationsförstörande så kallade asylindustri. Ålderstestning kan göras exakt med människor upp till 23 års ålder, det betyder att alla som kommit till Sverige som ”ensamkommande barn” skall ålderstestas och om deras ålder är högre än vad den borde vara enligt de uppgifter på vilka de fått uppehållstillstånd, åker de ut.

Sedan kan man ge den enskilde koloniserande lögnaren incitament att anmäla sig själva för hemresa. Vi kan säga att alla som inte bott i Sverige i tre generationer får radikalt reducerade sociala förmåner, som inom ganska kort tid kommer reduceras till noll. De som anmäler sig för utresa kan dock få behålla sina sociala förmåner i mindre drastiskt reducerad form, och behålla dem kanske resten av livet. Detta kommer troligen att skapa ett lämmeltåg av lögnare från Sverige vilket kommer att vara alldeles utmärkt för det svenska folket, trots livslång försörjningsbörda. Det kommer givetvis vara bittert för det svenska folket att behöva försörja ickesvenska lögnare livet ut, men det är i alla fall bättre än att behöva leva sida vid sida med lögnare till en mycket högre ekonomisk kostnad, kombinerat med det korrumperande inflytandet som dessa lögnare utgör för det svenska folket.

Det är egentligen ganska enkelt att lösa det kaos som den ondskefulla eliten har skapat. Det gäller bara att sluta vara politiskt korrekt och sluta låta sig styras av de känslor som etablissemangets media piskar upp genom olika propagandaoperationer med bilder på döda barn och gråtande kvinnor. Ägde jag etablissemangets media skulle jag skapa motsvarande känslor, men mot kolonisationen av Sverige, genom att publicera bilder på våldtagna och misshandlade svenska kvinnor, döda ungdomar som mördats av kolonisatörer, samtidigt som jag skulle göra reportage om den miljonindustri som insmugglandet av kolonisatörerna utgör, och klargöra för gemene man hur mycket han betalar för denna kolonisation. Opinionen skulle då svänga mycket fort och problemet skulle vara löst på ett decennium gissningsvis.


4 reaktioner på ”Hur skall vi återta landet?

  1. Det enda sättet är att upphäva välfärdsstaten och transfereringssystemen. Vilket bara kan göras genom en total förstörelse av ekonomin. Vi kan ej få bort eliterna från makten eftersom eliterna kan korrumpera varje utmanare snabbare än vi kan organisera utmanare.

    Gilla

    1. Ja, det kanske är så. Då får vi försöka skapa ett transfereringssystem utanför elitens kontroll, där folket själva väljer vilka de vill hjälpa och vilka de inte vill hjälpa. Man måste kunna välja även att inte hjälpa utan att för den sakens skull stämplas som ondskefull. Ingen hjälper alla, men vi är så altruistiska att vi hjälper en stor del av våra medmänniskor. Detta har eliten kidnappat och får den gemene svensken att känna skuld om vi inte hjälper alla som eliten stjälper av på oss. Förhoppningsvis inser svensken att vi faktiskt är ett av de mest altruistiska folken i världen och att det är därför vi lyckades bygga ett så välfungerande samhälle innan eliten tog makten i Sverige.

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s