Varför är porr dåligt?

De flesta inom den nationella rörelsen förstår att uppblandning av kulturer och etniciteter är en attack mot det civiliserade samhället och dess identitet. Både den introducerade och den befintliga kulturen kommer med tiden förlora sin särart om man i längden driver etablissemangets lurendrejeri om att enbart obegränsat inkluderande och toleranta människor är goda. Den normlöshet som kulturuppblandning leder till har vi alla sett resultatet av i sommar då vi haft tusentals unga män i Sverige med en helt annan moraluppfattning än den som gäller i Sverige. Resultatet har inte precis varit positivt för Sveriges kvinnor, trots att även den politiskt korrekta eliten nog måste medge att Sverige är det land som kommit längst i värderingsfrågor om allas lika värde, normkritik och genusperspektiv. Alla dessa skruvade idéer kommer bara att leda Sverige allt längre in i det helvete som väntar om inte det svenska folket vaknar och inser att de blivit lurade.

Det västerländska samhället är under attack på alla möjliga vis och jag skall försöka beskriva hur i detta och kommande blogginlägg.

Vad är samhällets kärna? Jag menar bestämt att samhällets kärna är kärnfamiljen. Allt som motverkar friska kärnfamiljer där västerländska par bestämmer sig för att skaffa barn tidigt, är en attack mot det västerländska samhället. Att invandrade kultur främmande par skaffar många barn är inte någon hjälp för det döende Europa oavsett vad våra ondskefulla politiker säger. Ser man människor enbart som identitetslös boskap så är politikernas Quick fix att flöda väst med unga arabfamiljer en lösning, men om man ser Svenskar och Européer som ett folk med en distinkt identitet som skiljer sig från till exempel arabers, så är inte fler araber lösningen på att Europa får allt färre Européer i sin befolkning. Detta synsätt innebär inte ett förakt mot araber, det är ett konstaterande av fakta.

Hur är då den västerländska kärnfamiljen under attack?

Det finns massor av sätt på vilka etablissemanget attackerar kärnfamiljen och jag skall här ta upp porren. Jag tror att ganska många nationella inte riktigt förstår att porr är en attack mot kärnfamiljen och därmed även mot samhället.

Porren håller på att smyga sig in i samhällets alla delar i form av TV-program där degenererat leverne idealiseras så som ”Playboy mansion”, ”Paradise Hotel”,”Grabbarna grus”, eller den ”vanliga” nöjesindustrin med rump chocker och allmän nakenhet så fort framför allt kvinnor skall uppträda. I vissa fall presenteras porren som en protest mot porren, som till exempel i melodifestivalen där Loreen uppträder i stort sett naken för att protestera mot objektifieringen av kvinnan.

loreen-topless-front

Vad är det då som är så skadligt med lite nakenhet och lite porr?

Porren attackerar och degenererar den funktion som är den absolut viktigaste för att folket skall leva vidare: fortplantningen. Porren kommersialiserar kvinnans attraktionskraft och degenererar det finaste en kvinna kan ge en man… sig själv.

Attraktionen mellan man och kvinna är det viktigaste för att kärnfamiljer skall bildas. Män är tyvärr ytliga och är tämligen styrda av sex. Det är inte en slump att nästan all marknadsföring anspelar på sex och kvinnlig skönhet. Etablissemanget vet att kvinnans erotiska utstrålning är den absolut starkaste signalen för att fånga mäns, men även kvinnors, uppmärksamhet. Om sex vore tillgängligt enbart inom äktenskapets ram så skulle väldigt många fler män vara väldigt mycket mer ivriga att binda sig och ta ansvar för en familj. När nu sex är tillgängligt i alla dess former har män blivit mycket mindre benägna att växa upp och ta ansvar för en familj. Det har på ett sätt gjort män barnsliga i det avseendet att de är ovilliga att binda sig… att ta ansvar. Förr kunde män vara kungar i 20-års åldern, idag är det många män som fortfarande bor hos föräldrarna när de närmar sig 30. På grund av porren måste kvinnor tävla dels med varandra i sexighet, men även med de helt skruvade ideal som presenteras i Porrindustrin och som tyvärr porrkonsumerande män ser som åtråvärda. Detta skapar ”the race to the bottom” där den kvinna som inte visar allt uppfattas som tråkig.

Samtidigt finns det en attityd i samhället att uppskattning av kvinnor som ”håller på sig”, är ett förakt mot kvinnor som inte gör det.  Det handlar inte om förakt mot lössläppta kvinnor, det handlar snarare om medlidande. De har köpt etablissemangets lögn om att kvinnor minsann kan vara lika självständiga, promiskuösa och ytliga som män är utan att de för den sakens skull skulle sjunka i värde. Allt i jämställdhetens tecken. Enligt etablissemanget är det snarare en styrkedemonstration från kvinnan om hon anammar det ytliga manliga beteendet och försöker erövra så många män som möjligt. Det är tyvärr precis tvärt om. Det är en styrkedemonstration av både män och kvinnor att hålla på sig, men det är framför allt viktigt för kvinnor då det är kvinnor som förlorar mest på att samhället faller ner i ett degenererat och sexualiserat tillstånd där alla lever för omedelbar behovsuppfyllelse och sexuell njutning; ett samhälle som totalt tappat kompassen för vad som är viktigt i livet, att bilda familj. Kvinnor skulle hjälpa både sig själva och männen i samhället om de började hålla på sig och premierade ett dygdigt leverne. Detta skulle i sin tur leda till fler familjer och därmed en yngre och friskare nation. Som kvinna kan du ju också fundera över hur det skulle vara om din man enbart hade sett dig naken och ingen annan. Hur skulle det vara om det vore socialt oacceptabelt för andra kvinnor att pocka på din mans uppmärksamhet genom att exponera sina kroppar.

Argumentet mot mitt synsätt brukar vara något i stil med att ”män måste skärpa sig och inte försöka erövra varje kvinna de ser” vilket jag kan hålla med om en hel del. Men att som vissa politiskt korrekta så kallade debattörer vilja avsexualisera kvinnokroppen är fullständigt vansinnigt. Om man verkligen skulle lyckas med att avsexualisera kvinnokroppen så kommer det att bli den sista generationen på jorden. Kvinnans erotiska dragningskraft är det som gör att nya generationer kommer till världen. Utan den kommer mänskligheten att dö ut. Den dragningskraften måste dock tyglas, eller styras om man så vill, mot att främja kärnfamiljer. Det är genom att förvirra själva syftet med sex och kvinnans dragningskraft som porren är en attack mot det civiliserade västerländska samhället. Är det något nationella kan vara överens om med den politiskt korrekta eliten, så är det att sexualiseringen i samhället måste stoppas. Men det är inte kvinnan eller kvinnokroppen som skall avsexualiseras, det är media och reklam som skall avsexualiseras samtidigt som porren borde förbjudas. Kvinnan är i allra högsta grad sexualiserad och skall så vara, men den kraft som sexualiseringen innebär skall användas till att stärka äktenskapsbanden och till att sätta barn till världen, och inte till att sälja kläder, musik, bilar, parfym, porrfilmer, eller till att göra politiska så kallade manifestationer.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s