Egna filmer

Elitens lögner för att förhindra att fred bryter ut 1

En film där jag lyfter fram ett par av de lögner som användes för att skapa opinionsmässig acceptans för Irakkrig nummer två.

Elitens lögner för att förhindra att fred bryter ut 2

En film där jag lyfter fram de lögner och vinklingar som används idag för att opinionen skall acceptera mer vapen och pengar till juntan i Kiev så att de kan fortsätta att slakta civila i östra Ukraina samtidigt som Ryssland och Putin får skulden för tragedin. Margot Wallström ljuger i denna artikel om att avancerade ryska trupper skickas över gränsen in i Ukraina och UD ljuger om saken när jag ringer och frågar om deras källor till utrikesministerns sensationella uppgifter.

Efter en formell förfrågan om information som underbygger Wallströms uttalande fick jag avslag och efter överklagan fick jag detta besked från Wallström själv.

Elitens lögner för att förhindra att fred bryter ut 3

En fortsättning på tidigare filmer om ondskan i världen. Här försöker jag hitta vilka det är som eldar på krigshetsen med sina pengar. Jag lär mig dock att de flesta gömmer sig bakom välgörenhetsstiftelser som enligt sina målformuleringar sysslar med allehanda behjärtansvärda aktiviteter. Stiftelserna skickar sedan vidare pengarna till tankesmedjor som via vår kontrollerade och totalt kritiklösa press ger ut direktiv till nockedockorna i den politiska ”makteliten” om vilka länder som skall få smaka på demokrati levererat med hjälp av B-52 or och antagligen atombomber denna gång.

GP hjälper till i den allmänna krigshetsen

4 reaktioner på ”Egna filmer

 1. Grymt bra research Erik,
  Journalister som du borde finnas i mainstram media för att kunna återge en nyanserad bild som du gör istället för all propaganda och lögner som hjärntvättar oss i västvärlden och som vi utsätts för nu. Precis som du sa, så söker jag mig en nysnserad nyhetsbild genom att själv söka via alternativ media på nätet.

  Tack så mycket för ett väldigt bra arbete, objektivt och nyanserade filmer om västvärldens propaganda och Elitens lögner. Lycka till och keep on the good work.

  Med vänlig hälsning,

  Peter Auki

  Gilla

 2. Hej Erik,

  Har du granskat något om alla False flags som CIA riggat? Om inte så kan du få väldigt bra material av mig angående det. Hör av dig i så fall. Skickar med en länk som jag är övertygad om är en riggad falseflag: Avrättnngen av polisen i Paris i Januari 2015 bla.

  Ingen huvudrörelse efter att skottet träffat huvudet?
  Ingen rekyl?
  Inget blod?

  Jag blir tyvärr hård censurerad av NSA i min research så jag kan inte klistra in videolänkar här tyvärr.

  Så du kan nå mig på: peterauki@gmail.com

  Gilla

  1. Jo jag vet att Charlie Hebdo var en psyops precis som alla andra ”terrordåd” med ”ondskefulla muslimer”. Muslimer hör inte hemma i Europa, men de är inte galna terrorister som eliten vill att vi skall tro. Terrordåden hade upphört omedelbart om alla topp-politiker och alla underrättelsetjänster kastades i fängelse. Massvåldtäkterna mot Europeiska kvinnor hade dock fortsatt så länge det finns en betydande mängd Muslimer i Europa med en moral och etik uppfattning som inte passar med den som än så länge dominerar. Vi kommer att få fullständig fred och lugn för våra kvinnor den dag alla är muslimer och följer Sharia, eller den dag Muslimer förmåtts att i betydande omfattning flytta tillbaka till muslimska länder som delar deras värderingar. Multikulti är en attack mot både muslimer och kristna generellt, men framför allt mot vita västerländska kvinnor. Det är de som får betala det högsta priset den dag muslimska värderingar dominerar Europa. Terrordåden har dock inget med Islam att göra enligt min uppfattning.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s