Intervjuer

Här är en intervju med Anna Dahlberg Aftonbladet angående ”hotet” från Ryssland mot Sverige:

Här är en intervju med Patrik Okasanen angående hans gästartikel i SvD där han bland annat tycker att det vore en bra idé att så kallat verifierade skribenter får bättre placering i sökmotorer än icke verifierade skribenter. Jag skulle troligtvis få ganska dålig sökmotorplacering om Oksanen fick som han ville:

Här är en intervju med Aftonbladets ”utrikesexpert”, Wolfgang Hansson, om nationaliteten på de eventuella ubåtar som var inne i Stockholms skärgård hösten 2014. Hansson vet vilken nationalitet det var på Ubåtarna trots att de inte tvingades upp till ytan. Marinen har med andra ord ingen större anledning att investera i allt mer sofistikerade sensorer efterso det är bara att fråga Hansson om vilken nationalitet ulika kränkande undervattensfarkoster har.

Här är en intervju med utrikesexperten Stig Freriksson angående kriget i Ukraina. Jag hade viss respekt för Fredrikssons kunskaper och objektivitet innan jag pratade med honom. Jag har ingen större respekt för hans kunskaper längre. Värt att notera är att Shakasvili som Fredriksson erkänner hade skulden för Georgienkriget numer blivit Guvernör i Odessa. Shakaswili förbereder Odessa för utförsäljning till de internationella bankirerna och har (eller skall) presenterat ”investeringsmöjligheter” i Odessa för amerikanska investerare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s